OSAGAIAK:
- 6 ARRAULTZA
- 130 GR. AZUKRE
- 120 GRA IRIN
- 120 GR. OLIOA (AUKERAKOA)
- ARRAULTZAK ETA AZUKREA NAHASI ONTZI BATEAN. BIZKOTXOA HARROTUA ATERA DADIN AIREAK SARTU BEHAR DU OREAN. BERAZ, INDARREZ IRABIATU (20 MINUTUZ ESKUZ ETA 15 MINUTUZ IRABIAGAILUAZ). HOBE IRABIAGAILUA ERABILTZEN BADA.
- IRABIATZEA HOBETO EGIN DADIN, ONTZIA UR BEROZ BETERIKO BESTE ONTZI BATEAN SARTU, TENPERATURA EGOKIA HAR DEZAN. IRABIATZE PROZESUAN 3-4 BAT ALDIZ ERREPIKATU EKINTZA HAU TENPERATURA EGOKIA LORTU ARTE. HALA ERE, INOIZ ERE EZ 45º BAINO GEHIAGO.
- ONGI NAHASTU ONDOREN, IRINA ERANTSIKO DIOGU IRAGAZITA, KONTU HANDIZ ETA ESKUZ, OREA JEITSI EZ DADIN.
- MOLDEA OLIOZ IGURTZI ETA, ONDOREN, IRINA BOTA ONGI ZABALDUZ. SOBERAN DAGOEN IRINA KENDU.
- OREA MOLDEAN SARTU ETA LABEAN EDUKI 20 MINUTUZ 180ºTAN. EZ IREKI ATEA LEHENENGO 15 MINUTUTAN.
- GEHIEGI GORRITZEN ARI DELA IKUSTEN BADUGU, ALUMINIOZKO PAPERAREKIN BABESTU ONGI EGIN ARTE.
- LABETIK ATERA ETA BEREHALA MOLDETIK ATERA ETA BURDIN SARE BATEN GAINERAN UTZI HOZTU DADIN.
- NAHASTEAREN PROZESUA AZKAR EGIN BEHAR DA SEGITUAN JEISTEN BAITA OREA.
Iturria: "Recetas sencillas para novatos y cocinillas"
Autorea: Xabier Gutiérrez
Egileak iruzkina kendu du.
ErantzunEzabatuEskerrik asko!!!
EzabatuEta bizkotxoa bai ala bai igotzeko trukorik??? jijijijiji
ERREZETAN AGERTZEN DEN BEZALA, IRABIATZEA, IRABIATZEA, IRABIATZEA... 15 MINUTUZ ETA AZKAR EGITEA PROZESU GUZTIA. NIRI ALTZA ZITZAIDAN. HALA ERE, LEGAMIA PIXKA BAT DEZAKEZU LAGUNTZEKO.
ErantzunEzabatuHAU OINARRIZKO BIZKOTXOAREN ERREZETA DA. EGOKIA BETETZEKO.
BIZKOTXO NORMALA ERE EGIN DAITEKE, BAINA OLIO ETA SOJAZKO YOGURTAREKIN. HURRENGO BATEAN JARRIKO DUT.